Få hunden på benene igen

Genoptræning af hund

Hvis din hund har været skadet, eller har fået foretaget et kirurgisk indgreb, har den højst sandsynligt mistet noget muskelmasse eller førlighed som resultat. Det kan gøre det svært at gå ture og gøre hunden mindre aktiv – og du har derfor brug for hjælp til genoptræning af hund.

Jeg hjælper dig med at genoptræne din hund, så den igen kan løbe, hoppe og lege, som den kunne før. Jeg anvender blandt andet løbebåndstræning til at hjælpe hunden med at genvinde muskelmasse og førlighed.

Ring eller skriv til mig, og lad os finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig og din hund.

Årsager til genoptræning af hund

Der kan være en lang række årsager til, at din hund har brug for genoptræning. Det kan være et spørgsmål om svind af muskelmasse, eller at hunden har været skadet.

Har du brug for hjælp til genoptræning af din hund, så er du altid velkommen til at kontakte mig – så vi kan tage en snak om din hunds problemer.

Efter operation

Efter en operation kan din hund godt opleve nogle smerter og mindre komplikationer som gør, at den har brug for genoptræning.

Skade

Efter en skade kan du opleve, at din hund ikke har samme førlighed som før, og derfor har behov for et genoptræningsforløb

Svag muskulatur

Hvis en hund af den eller anden grund ikke har brugt en muskelgruppe i et stykke tid, kan hunden få brug for at få genoptrænet sine muskler igen.

Manglende kropskontrol

Hvis hunden ikke har ordentlig kontrol over kroppen, kan det let føre til andre problemer eller skader, og det er derfor vigtigt at hjælpe hunden via genoptræning.

Alle hunde er forskellige

Tilpasset genoptræning af hund

Alle hunde er forskellige, og det er derfor ikke muligt at lægge et ‘standard’ genoptræningsforløb. Jeg vil derfor altid tage en snak med dig først for at vurdere, om jeg kan hjælpe, og bagefter komme på besøg og lære hunden at kende.

Genoptræning af hund kan tage både lang og kort tid. Det kommer alt sammen an på, hvad hunden har været ude for. Jeg tilpasser altid træning og genoptræning til netop din hund, så vi sammen bedst muligt kan hjælpe den på fode igen.

Ud over træning på løbebånd, kan jeg også give dig råd til, hvad du og din hund kan gøre derhjemme for at komme tilbage til samme niveau som tidligere.

Læs min blog

Hunde er instinktive

En af de typiske fejl vi gør, er at tro vores hunde føler og tænker lige som os. Dette kan få os til at menneskeliggøre vores kære små firbenede ved at tillægge vores egne behov til deres adfærd.