Hundeskole

Onsdage kl. 16-17, Frederiksborgvej 176B, 3450 Allerød.
For hunde fra 12 uger og op til 17 år. Træning i at gå pænt i snoren, øvelser i at møde andre hunde og mennesker, gå pænt og roligt i nærheden af andre hunde. Kort snor og lang snor gennemgås, hvad virker bedst. Snortyper, sele, halsbånd og retrieverline, effektiviteten eller mangel på samme af de forskellige snore. Øvelser i at gå på trafikerede gader, hundeskove, gågader og sidde roligt ved cafeer.

Hundeskolen hos Hundehvisker.dk er et godt sted at få vurderet sin hunds kapacitet til at omgås andre hunde. Træningen tilpasses den enkelte hund, om den er helt fra bunden og næsten uden opdragelse, eller om den er konkurrence- arbejdshund, der mangler afpudsning eller opdatering på sin socialisering. For hundeejere der er blevet trænet på vores ene-sessioner, er det en god mulighed for opfølgning på de lærte ting.

Pris 350 kr. pr Lektion.

Rabatkort Hundeskole
Ved betaling for 5 lektioner, vil det koste 250 kr. pr. lektion, hvis der betales for 5 turs klippekort, dvs. 1.250 kr.
Tilmelding på telefon, sms, eller mail, og der betales ved ankomst til første træning på Mobile Pay.

Træninger kan springes over, hvis der er sygdom eller kalendermæssige udfordringer for hund eller ejer. Dog udløber klippekortet, hvis ikke alle træninger er gennemført inden for 2 måneder efter første træning.

Sikkerhed for alle under træningen
Har en tilmeldt hund udfordringer med tilstande som ophidselse, ængstelighed, dominans, aggression, så giver hundens ejer besked om dette inden ankomsten. Vedkommende hund bliver i bilen, eller på sikker afstand af andre mennesker og hunde på stedet, indtil instruktøren har givet anvisninger omkring sikkerhed for alle hunde og ejere på stedet. For alles sikkerhed under træningen, skal alle hunde være i snor hele tiden.
Det kan dog vise sig at en hunds adfærd er så problematisk at den ikke kan gennemføre sin første træning, og at ejeren anbefales enetimer inden fortsættelse af hundeskolen. Hvis ejeren har købt rabatkort, og hunden ikke vurderes egnet til at fortsætte pga andre hundes sikkerhed eller sin egen, vil pengene blive refunderet. Dog ikke den første træning.

Allan Halberg, Hundehvisker.dk Frederiksborgvej 176B, 3450 Allerød, DK
Tlf. 4059 2025 Mobile Pay nummer; 59 26 65
Allan@hundehvisker.dk Web: Hundehvisker.dk