Jeg hjælper din hund

Hundetræning

Hunden er et vidunderligt dyr, men den bliver ikke artig og lydig af sig selv. Det kræver hundetræning, og det er her, at jeg kan hjælpe dig. Jeg hjælper med at træne din hund, uanset om der er tale om en lille hvalp eller en voksen hund med behov for “efteruddannelse”.

Jeg tilbyder en række forskellige hundetræningsprogrammer alt efter hvilket behov, du og din hund har. Jeg hjælper blandt andet med at træne din hund til at gå tur, at løbe ved siden af dig mens du cykler og så videre.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om hundetræning – det er ganske uforpligtende at høre, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Trænings programmer

Jeg tilbyder en række forskellige træningsprogrammer, alt efter hvilken hundetræning du leder efter, og hvilke adfærdsproblemer hunden har.

Leder du efter en form for hundetræning, som ikke står til højre, så kontakt mig alligevel – måske kan jeg stadig hjælpe dig.

Adfærds træning

Hvis din hund har nogle dårlige vaner, som du gerne vil vænne den af med, så kan jeg hjælpe dig med adfærdstræning, så din hund kommer af med sin problematiske adfærd.

Hvalpe træning

Dårlig adfærd skal fanges hurtigst muligt, og det giver specielt god mening, mens hunden stadig er hvalp. Jeg tilbyder derfor hvalpetræning til dig, der har fået en ny lille ven i huset.

Gå træning

Har din hund problemer, når i er ude at gå tur? Hvis din hund trækker i snoren, gør af fremmede eller har problemer ved at gå ved siden af dig, så tilbyder jeg gå træning, så hunden kan få en god gåturs adfærd.

Cykel træning

Kombineringen af at lufte din hund og få en cykeltur er god motion ikke kun for dig, men også for din hund. Jeg tilbyder hjælp til cykeltræning, så både dig og din hund kan føle jer trygge på farten.

Effektive metoder

Sådan laver jeg hundetræning

Jeg er uddannet fra den amerikanske hundepsykolog skole Ceasar’s Way, og benytter derfor anerkendte og efteprøvede metoder inden for hundetræning og adfærdsbehandling.

Som hundetræner tror jeg på, at man altid skal se hunden i dens vante omgivelser for rigtigt at lære den at kende. Jeg tager derfor altid ud til dig som kunde for at besøge din hund. Fra min bopæl i Allerød kan jeg rejse ud til stort set hele Sjælland.

Og jeg træner ikke kun din hund – jeg træner også dig som ejer, så du selv får en række værktøjer og viden, som du kan bruge til at styrke båndet mellem dig og din lille ven.

Læs min blog

Hunde er instinktive

En af de typiske fejl vi gør, er at tro vores hunde føler og tænker lige som os. Dette kan få os til at menneskeliggøre vores kære små firbenede ved at tillægge vores egne behov til deres adfærd.