Om mig

Uddannet hundepsykolog & hundeadfærdsbehandler

Jeg har altid elsket hunde, både i privat- og arbejdslivet, og jeg kender dem derfor ud og ind. Jeg arbejder altid for, at der skal være et harmonisk forhold mellem dig og din hund, så i begge to kan nyde godt af hinandens selskab.

Jeg har lavet selvstudie i 3 år i Cesars Way og er seminar-certificeret fra Dog Psychology Center i USA, hvorfra jeg har fået de fleste af de værktøjer og den viden, som jeg har haft både erfaring og succes med som hundeadfærdsbehandler i Danmark.

Det er ganske uforpligtende at ringe til mig og tale om din hunds adfærd – på den baggrund kan jeg fortælle dig, om der er behov for konsultation.

Cesar's way

Jeg tager mig af dit og din hunds behov

Fra min bopæl i Allerød kan jeg tage ud til stort set hele Sjælland for at se din hund i sin naturlige omgivelser. Jeg vil ALTID evaluere hunden i sine vanter angivelser først, for at jeg kan vurdere, om behandling er nødvendig for at ændre hundens adfærd.

Der kan desuden være elementer i hundens nærmiljø, som påvirker dens adfærd, som jeg kun vil kunne spotte ved at besøge hunden i vante omgivelser.

Jeg tager mig ikke kun af din hund, men også af dig som ejer. Hunden er et socialt flokdyr, der er i konstant kommunikation med dig – også selvom du måske ikke er klar over det. Jeg giver dig en række værktøjer og information, så du bliver bedre i stand til at kommunikere med din lille ven.